| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Dakle zamislih to ovako - > Svaki sudionik bira jednu pjesmu i s njom sudjeluje od početka do kraja natjecanja, dakle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Dakle zamislih to ovako - > Svaki sudionik bira jednu pjesmu i s njom sudjeluje od početka do kraja natjecanja, dakle nema mijenjanja pjesama. Sistem isti kao i najbolja slika, samo što idu jubito linkovi umjesto slike. Ima li zainteresiranih? 1) wonderwall
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 22-05-07 u 07:30. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: Croportal ubersong natjecanje... 1. wonderwall 2. human_carpet 3. ševa 4. Joks
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 1. wonderwall 2. human_carpet 3. ševa 4. Joks 5. HornedRapid
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 1. wonderwall 2. human_carpet 3. ševa 4. Joks 5. HornedRapid 6.tommy18 7. sahasa
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 1. wonderwall 2. human_carpet 3. ševa 4. Joks 5. HornedRapid 6.tommy18 7. sahasa 8. Ive_ri
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.