| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; i šta nakon tih 12 dijeli se na 6, pa na 3 i onda kaos ili na 12 ide glasovanje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave a nismo čekali da nas se 16 skupi? ![]() a jbg, ak nas je 24 - onda 12 parova, pa šest parova, a zadnjih šest ostane u finalu pa im dajemo bodove? bez veze bubetam, ak tko ima bolji prijedlog, dobro je došao.
__________________ |
| |
| | #105 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave ja mislih ovako, imamo 24 komada, napravimo 12 parova i onda se glasuje za tih 12 po principu eurosonga...and finally wonderwall 12 points from malta ![]() ![]() Jebo me đukac ako sam pametan |
| |
| | #107 (permalink) |
| charolastra | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Moraš anketu napraviti, inače ćeš morati ručno prebrojavati glasove ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #108 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave stvarno sam se too much izgubio...može se ići do 6 ili čak do 3 završne pjesme, a onda napravit anketu u trajanju od nekih 10 dana i glasanje. |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.

bez veze bubetam, ak tko ima bolji prijedlog, dobro je došao.