| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; khm.. idući par?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #235 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 01) Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi/Ice 03) Joks vs. Apoljon/icegirl 04) wonderwall vs. Ibort/Pharaoh
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #236 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Danas ću postavit preostale parove da finiširamo sve, pošto me neće biti do ponedjeljka, pa glasujte za vaše favorite ...A lako je moguće da neću duže dolazit na cp, pa tako da u tom slučaju imate sve pjesme te može netko drugi otvarati daljnje anketne dvoboje bez moje prisutnosti..Hvala na razumijevanju Sincerely yours, wonderwall |
| |
| | #237 (permalink) |
| Akademik Foruma | 01) Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi 03) Joks vs. Apoljon/icegirl 04) wonderwall vs. Ibort/Pharaoh Zakaj nema ankete icegirl vs. apoljon? ili ju ja ne vidim? Koristi edit!
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio daidza : 07-07-07 u 00:49. |
| |
| | #238 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
Ja ću...imam sve nazive pjesama, izvođače, linkove spremljene u wordu...
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| |
| | #239 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 01) Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi 04) wonderwall vs. Pharaoh 03) Joks vs. Apoljon/icegirl Kada završi 3. par...ide sljedeće kolo
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.

bez moje prisutnosti..