| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Datachi oće neko od modova stavit novi par? Pa nismo još riješili ovaj...strpi se...ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Pa nismo još riješili ovaj...strpi se...ja ću staviti
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #242 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Evo stavila sam četvrtfinale... Znači ostaje nam još oko 1 i pol sat da se zatvori anketa 3. para iz 2. kola... Ovako: 01) Lovel vs. Homesick 1. Croportal ubersong natjecanje, četvrtfinale - Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi 03) Joks vs. 04) Wonderwall vs. Pharaoh 03) Joks vs. Apoljon/icegirl 1. Croportal ubersong natjecanje - Apoljon vs. Icegirl PS. nisam mogla koristiti EDIT!!
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #243 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 01) Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi 03) Joks vs. Icegirl 04) Wonderwall vs. Pharaoh 1 par je za sada dosta...
| |
| | #244 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Četvrtfinale: 01) Lovel vs. Homesick 02) Ševa vs. Datachi 03) Joks vs. Icegirl 04) Wonderwall vs. Pharaoh ________________________________________________ 01) vs. 03) 02) vs. 04) Polufinale: 01) Lovel/Homesick vs. Joks/Icegirl 02) Ševa/Datachi vs. Wonderwall/Pharaoh
| |
| | #245 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave mislim da bi postavljanje anketa trebali radit modovi ili ih barem kasnije popravili zato sto vidim da je anketa koja je zatvorena davnih dana jos uvijek sticky a ove koje su aktualne nisu. |
| |
| | #246 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Nisam shvatila što s time želiš reći?
| |
| | #248 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave šta nebi bilo bolje da se u jednu anketu stave sve pjesme svih natjecatelja pa da ljudi odaberu 5 najboljih....... bilo bi više natjecanja, brže bi išlo i ne bi bilo nepregledno.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #250 (permalink) | |
| Veteran | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
![]() Evo ja sam popravio da bude preglednije ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:06.