| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Joks Neka icegirl to radi...dobro joj ide Evo ja sam popravio da bude preglednije Hvala Joks...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
Hvala Joks... ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| |
| | #252 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Četvrtfinale: 01) Homesick 02) Ševa vs. Datachi 03) Joks vs. Icegirl 04) Wonderwall vs. Pharaoh ________________________________________________ 01) vs. 03) 02) vs. 04) Polufinale: 01) Homesick vs. Joks/Icegirl 02) Ševa/Datachi vs. Wonderwall/Pharaoh
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #253 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Četvrtfinale: 01) Homesick 02) Ševa 03) Joks 04) Wonderwall vs. Pharaoh ________________________________________________ 01) vs. 03) 02) vs. 04) Polufinale: 01) Homesick vs. Joks 02) Ševa vs. Wonderwall/Pharaoh
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #254 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Polufinale: 01) Homesick 02) Ševa vs. Wonderwall Finale: Homesick vs. Ševa/Wonderwall
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 12-07-07 u 15:46. |
| |
| | #255 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Evo pošto smo već došli do polufinala...i sutra će biti postavljena anketa zadnjeg para, tj. finala predlažem da počnu prijave za 2.croportal ubersong natjecanje. Da ne gubimo vrijeme jer smo dugo čekali i ovaj. Evo ja ću se ponuditi za vođenje sljedećeg, pa ako se moderatori slažu možete meni slati svoje pjesme...
| |
| | #256 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
Naravno samo, ako Wonderwall to želi i stigne onda se ja isključujem...jer je to ipak njegovo
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| |
| | #257 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Što se mene tiče, možeš ti to lako preuzet. Makar bi se moglo to i odigrat na način kako se i uberbabe prvenstvo igralo, svatko postavlja svoju pjesmu, dakle bez slanja pms-ova...Meni svejedno, ako ti imaš volje ja ti predajem ubersong palicu "in your arms"...Ja baš i nemam volje ![]() |
| |
| | #258 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave U svakom slučaju, i Wonder i Ledena to dobro rade i vode, pa im ovim putem zahvaljujem bez obzira tko će to voditi dalje. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

Hvala Joks...