| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Ja bi da se čeka još devetoricu. Glupo mi je takvo prolaženje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| wayward | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave a ja predlažem da nije bitno koliko se prijavi, jednostavno se npr. jedna osoba zaduži za prvi post u temi CroPortal UberSong Contest, njemu se pošalju linkovi, a on sve pjesme uploada u prvi post, i za par dana napravimo glasanje na foru Eurosonga, od 1-12 bodova and may the best song win.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| |
| | #44 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave ja se slažem s ševinim prijedlogom, jer bi ovo moglo potrajat, a možda i ne dočekamo novih 9. A kako dišu ostali natjecatelji? EDIT...a sad tek vidjeh pharaohov post i taj način mi se isto čini ok. Samo što bi to onda završilo za par dana, pa opet novo i novo etc ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... “I don't know what this means. I don't think it means anything.” Zadnji Uredio wonderwall : 30-05-07 u 14:53. |
| |
| | #45 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave nije mi loš pharaohov prijedlog, samo tko će odjednom pogledati 23 glazbena spota.. treba vremena za to. to je jedina moja zamjerka.
__________________ |
| |
| | #46 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
ja glasam da se Pharaoah odmah zaduži. who's with me? | |
| |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave phar ima super ideju
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #50 (permalink) |
| wayward | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave nema glasanja za sebe, ali bi ako je moguće da neko drugi bude zadužen za trpanje svih pjesmi u jedan post - pojašnjenje - carnet, mislim da to može neko od modova ili bar neko sa adsl-om bolje i brže napravit, ja bi samo participirao idejom. 2 wander- kratko bi trajalo, a čuj bar pjesama ima, a ovako imamo Uberbabe i Uberpikčr koji traju užano dugo pa se dogodi da nema ni 15 glasača u dvoboju, to sucks man.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.