Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Forum Prvenstva
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Ja bi da se čeka još devetoricu. Glupo mi je takvo prolaženje....

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 30-05-07, 14:11   #41 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave

Ja bi da se čeka još devetoricu. Glupo mi je takvo prolaženje.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-05-07, 14:11   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
predlažem da prvih 12 koji su se prijavili direktno idu u osminu finala. od preostalih 11, glasovanjem izdvojimo prva četiri koji prolaze u osminu.

šta kažete? a možemo i čekati još devet natjecatelja ali možda će potrajati..
slazem se... ovo bi moglo potrajat
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-05-07, 14:49   #43 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,556
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a ja predlažem da nije bitno koliko se prijavi, jednostavno se npr. jedna osoba zaduži za prvi post u temi CroPortal UberSong Contest, njemu se pošalju linkovi, a on sve pjesme uploada u prvi post, i za par dana napravimo glasanje na foru Eurosonga, od 1-12 bodova and may the best song win.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Star 30-05-07, 14:51   #44 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,727
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ja se slažem s ševinim prijedlogom, jer bi ovo moglo potrajat, a možda i ne dočekamo novih 9. A kako dišu ostali natjecatelji?

EDIT...a sad tek vidjeh pharaohov post i taj način mi se isto čini ok. Samo što bi to onda završilo za par dana, pa opet novo i novo etc

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”

Zadnji Uredio wonderwall : 30-05-07 u 14:53.
wonderwall je online sada  
Star 30-05-07, 15:41   #45 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

nije mi loš pharaohov prijedlog, samo tko će odjednom pogledati 23 glazbena spota.. treba vremena za to. to je jedina moja zamjerka.
Star 30-05-07, 15:46   #46 (permalink)
Banned

Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
a ja predlažem da nije bitno koliko se prijavi, jednostavno se npr. jedna osoba zaduži za prvi post u temi CroPortal UberSong Contest, njemu se pošalju linkovi, a on sve pjesme uploada u prvi post, i za par dana napravimo glasanje na foru Eurosonga, od 1-12 bodova and may the best song win.
odlično!

ja glasam da se Pharaoah odmah zaduži.

who's with me?
Datachi je offline  
Star 30-05-07, 17:28   #47 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Super ideja, kao eurosong

Samo šta je malo problematično preslušat sve te pjesme sad odjednom

Ali bilo bi fora malo promijenit sustav natjecanja

Kako god vi hoćete
Ive_ri je offline  
Star 30-05-07, 18:12   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

phar ima super ideju
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Star 30-05-07, 18:15   #49 (permalink)
Banned

i onda , pharaoah... 1. post?
Datachi je offline  
Star 30-05-07, 18:55   #50 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,556
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

nema glasanja za sebe, ali bi ako je moguće da neko drugi bude zadužen za trpanje svih pjesmi u jedan post - pojašnjenje - carnet, mislim da to može neko od modova ili bar neko sa adsl-om bolje i brže napravit, ja bi samo participirao idejom.

2 wander- kratko bi trajalo, a čuj bar pjesama ima, a ovako imamo Uberbabe i Uberpikčr koji traju užano dugo pa se dogodi da nema ni 15 glasača u dvoboju, to sucks man.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114