| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Dakle, počinjemo onda po tom sistemu?? evo ja se dobrovoljno javljam da mi ekipa šalje jubito linkove na pm! Dakle, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Dakle, počinjemo onda po tom sistemu?? evo ja se dobrovoljno javljam da mi ekipa šalje jubito linkove na pm! Dakle, ime izvođača, naziv pjesme i eventualno neka druga informacija + link ofkors ![]() Valjda se svi ostali slažu s ovom idejom A da li da se imena pjesama javno objavljuju prije puštanja u boj ili ne? Čisto da ne dođe do toga da dvoje ili više njih ima istu pjesmu, a ako dođe do tog, oboje moraju promijenit ili?
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave btw, mislim da bi bilo bolje da se stavljaju samo spotovi a ne live stvari jer su live verzije nekih pjesama 100put drukčije od originala edit: sorry trebo sam editat post... Zadnji Uredio Datachi : 30-05-07 u 18:47. Razlog: edit |
| |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Ja bih rađe sama stavila pjesmu u post. Ali ograničiti na 24 sata...i u tih 24 sata ako pjesma od jednog ili oba natjecatelja nebude postavljena ispada onaj koji nije postavio ili oba.
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| |
| | #57 (permalink) | |||
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Citat:
...već rečeno kako može live, dead i bilo kako drugoCitat:
dobar izbor Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |||
| |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave evo dobih i od Nefertiti, I like it ...bit će zanimljivo
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,656
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave ah hvala.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.