| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Datachi jel ova tema umrla ili... quotam sam sebe jer ovo dugo traje... a da stavis ove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u međuvremenu dobih još od Lovel-a i od 7 sins OSTALI-šaljite mi svoje pjesme na pm, jer se igra po novom sistemu -> 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave i dogovoreno je da se sve pjesme šalju meni na pm, onda ja postavljam sve u jedan post i igre mogu krenuti... Dakle zasad imam pjesme od datachi nefertiti pharaoh tommy18 ive_ri ševa sahasa servant hplj5l bahamut lovel 7 sins čekaju se pjesme od : Joks, Hornedrapid, šumsko voće, ice, Kristijan, stipe_zg, ludiabra, icegirl, meangirl, i BITCHARKA dakle gore navedeni forumaši, yt link meni na pm.hvala |
| |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma | Ja jesam Ako je još netko dao... viki križaj i postaj novi tko još nije poslao. Prekriži i sumsko_voce...ima stalni ban.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio daidza : 08-06-07 u 11:29. |
| |
| | #74 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave Šumsko Voće nažalost nije u mogućnosti da participira. Čini mi se da je meangirl nešto odsutna s foruma. Kad si se već zadužio, pošalji pm svima koji ti nisu poslali, pričekaj recimo 3 dana i to je to. Tko nije poslao, diskvalificiran. |
| |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave 15 ako nisu dali Kiki,Joks,stipe_zg,bitcharka,ludiabra,hornedrapid i meangirl.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave datachi nefertiti pharaoh tommy18 ive_ri ševa sahasa servant hplj5l bahamut lovel 7 sins icegirl ice wonder znači fali još jedan da bi mogli početi.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #79 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave jel mogu i ja sudjelovat ![]()
__________________ Genius has side effects. |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

mislim da možemo!