Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Forum Prvenstva
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Datachi jel ova tema umrla ili... quotam sam sebe jer ovo dugo traje... a da stavis ove ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 05-06-07, 18:12   #71 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
jel ova tema umrla ili...
quotam sam sebe jer ovo dugo traje... a da stavis ove pjesme koje si dobio i gotovo?
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-06-07, 18:57   #72 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,727
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

u međuvremenu dobih još od Lovel-a i od 7 sins

OSTALI-šaljite mi svoje pjesme na pm, jer se igra po novom sistemu -> 1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave

i dogovoreno je da se sve pjesme šalju meni na pm, onda ja postavljam sve u jedan post i igre mogu krenuti...

Dakle zasad imam pjesme od

datachi
nefertiti
pharaoh
tommy18
ive_ri
ševa
sahasa
servant
hplj5l
bahamut
lovel
7 sins

čekaju se pjesme od : Joks, Hornedrapid, šumsko voće, ice, Kristijan, stipe_zg, ludiabra, icegirl, meangirl, i BITCHARKA

dakle gore navedeni forumaši, yt link meni na pm.hvala

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-07, 11:03   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,117
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Ja jesam

Ako je još netko dao...
viki križaj i postaj novi tko još nije poslao.

Prekriži i sumsko_voce...ima stalni ban.

Zadnji Uredio daidza : 08-06-07 u 11:29.
icegirl je offline  
Star 08-06-07, 11:25   #74 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Šumsko Voće nažalost nije u mogućnosti da participira. Čini mi se da je meangirl nešto odsutna s foruma. Kad si se već zadužio, pošalji pm svima koji ti nisu poslali, pričekaj recimo 3 dana i to je to. Tko nije poslao, diskvalificiran.
ice je offline  
Star 08-06-07, 11:46   #75 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ako sam dobro brojao - ovaj popis + wonder + icegirl - 14 nas je.

ajmo još dvoje najbržih i da počnemo?
Star 08-06-07, 12:01   #76 (permalink)
Akademik Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

15

ako nisu dali Kiki,Joks,stipe_zg,bitcharka,ludiabra,hornedrapid i meangirl.
icegirl je offline  
Star 08-06-07, 12:03   #77 (permalink)
Akademik Foruma

datachi
nefertiti
pharaoh
tommy18
ive_ri
ševa
sahasa
servant
hplj5l
bahamut
lovel
7 sins
icegirl
ice
wonder

znači fali još jedan da bi mogli početi.
icegirl je offline  
Star 09-06-07, 01:31   #78 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ovo se stvarno odužilo, trebalo je na početku odmah stavit neki rok

Ali evo, uskoro počinje
Ive_ri je offline  
Star 11-06-07, 18:09   #79 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

jel mogu i ja sudjelovat
Star 11-06-07, 19:31   #80 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jel to to? mislim da možemo!
Tagovi: croportal, natjecanje, prijave, ubersong

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114