| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Wonderwall vs. Pharaoh u Humor forumu; It's not over till the fat lady sings Hfala, makar još nije gotovo... A nekako mi se čini da ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Wonderwall vs. Pharaoh | |||
| Wonderwall | | 13 | 76.47% |
| Pharaoh | | 4 | 23.53% |
| Glasači: 17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Wonderwall vs. Pharaoh It's not over till the fat lady sings ![]() Hfala, makar još nije gotovo... A nekako mi se čini da bi ovo ubersong natjecanje moglo imat veliko Depeche Mode finale ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Wonderwall vs. Pharaoh Hvala mojim glasačima ![]() Zajedno do kraja ![]() Sad čekamo da li će bit DM vs. DM u finalu čekam, napet ko puška ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, natjecanje, pharaoh, ubersong, wonderwall |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, četvrtfinale - Ševa vs. Datachi
|
1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.