| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong prvenstvo - Ive_Ri vs Homesick aka HPLJ5L u Humor forumu; homesick i depeche mode!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ive_Ri ili Homesick aka HPLJ5Lturboindžekšn | |||
| Ive_Ri | | 6 | 31.58% |
| Homesick | | 13 | 68.42% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - Ive_Ri vs Homesick aka HPLJ5L Zahvaljujem svima koji su glasali (i za Ivu i za mene). Ja nisam ni skužio kad je bilo glasanje. Valjda zato što se stignem javljati samo s posla, a jučer sam imao takav dan da sam stigao samo pozdraviti ekipu u jutro. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - Ive_Ri vs Homesick aka HPLJ5L Hvala Ive. I tvoja stvar je OK, ali je više za mlađe, poput mojih teenagera koji me doma čekaju. Bit' će još prilika za revanš u nekim drugim igrama na CP-u, nadam se. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: homesick, ive_ri, ubersong |
« 1. Croportal ubersong prvenstvo - Nefertiti vs. Ludiabra
|
1. Croportal ubersong prvenstvo - Datachi vs mean_girl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

Valjda zato što se stignem javljati samo s posla, a jučer sam imao takav dan da sam stigao samo pozdraviti ekipu u jutro.