| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins u Humor forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Mogu ja probat izbrisat svoj glas... ... Fakat nisam znal da se ne smije glasat za sebe.... ... |
| Vidi Rezultate Anketa: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa ili 7sins | |||
| sahasa | | 5 | 21.74% |
| 7sins | | 18 | 78.26% |
| Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Neće trebat.... ![]() Svjestan sam ja da većina ljudi ne voli takvu vrstu muzike.... ![]() Znam da bum zgubil ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins A di je matilda ![]() Primjetio sam da ona uvijek dođe na forum kad ja sudjelujem u nekoj igri i obavezno glasa protiv mene ![]() ![]() U oba natjecanja Uberbabe je tako bilo a prije i poslije se više ne pojavljuje ![]() Ajde matilda...daj svoj glas ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Di ti je žena ![]() Kak to da se nisi logirao pod njenim nickom ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 7sins, sahasa, ubersong |
« 1. Croportal ubersong prvenstvo - BITCHARKA vs. tommy18
|
Najbolja slika - Polufinale: wonderwall vs icegirl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

...