| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins u Humor forumu; Ja ti ne čestitam,zato što je od paca stvar bolja... |
| Vidi Rezultate Anketa: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa ili 7sins | |||
| sahasa | | 5 | 21.74% |
| 7sins | | 18 | 78.26% |
| Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Fearless...nije ovdje stvar u tome koja je pjesma bolja ![]() Bar ne kad ja igram ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Radost Europe | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins pa ideja je predstaviti muziku i spot, da se vidi što je kome drago, zašto, da se podsjetimo starih dobrih ili upoznamo nove stvari, da se malo o tom okrene riječ, dvije, tri... npr. da mi je do takmičenja, odabrao bih nešto starije, pomalo zaboravljeno, ali vantrendovsko ali mi je više stalo da ljudi čuju nešto što mi je zbilja drago ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Znam ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong prvenstvo - sahasa vs 7sins Sami cmizdravci na ovom forumu ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 7sins, sahasa, ubersong |
« 1. Croportal ubersong prvenstvo - BITCHARKA vs. tommy18
|
Najbolja slika - Polufinale: wonderwall vs icegirl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.