| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par u Humor forumu; Glasajte za 2 favorita, zabranjeno glasati za svoj auto (automatska diskvalifikacija)! SVI IMAJU PRAVO GLASA 1. Ferrari GTO 250 ’62. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Odaberite najviše 2 favorita | |||
| 1. Ferrari GTO 250 ’62. | | 15 | 31.91% |
| 2. Shelby Mustang GT500 ’67. | | 18 | 38.30% |
| 3. Lamborghini Murcielago LP640 | | 14 | 29.79% |
| 4. Laguna Coupe | | 10 | 21.28% |
| 5. Aston Martin DB9R | | 25 | 53.19% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 47. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par Glasajte za 2 favorita, zabranjeno glasati za svoj auto (automatska diskvalifikacija)! SVI IMAJU PRAVO GLASA 1. Ferrari GTO 250 ’62. ![]() 2. Shelby Mustang GT500 ’67. ![]() 3. Lamborghini Murcielago LP640 ![]() 4. Laguna Coupe ![]() 5. Aston Martin DB9R ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par aston martin i mustang
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par laguna mi je najjača, i ferrari dobra slika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par glasao za mustanga....ma taj ću auto nabavit jednog dana makar morao ostat bez svega ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par pazi tagove, sad ce biti popularno natjecanje ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Re: 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par dady, ajd za sve glasaj ak imaš muda ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, gay, guza, natjecanje, peder, tintor, ubercar, vladimir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.

Pali gume a ne dušu
pazi tagove, sad ce biti popularno natjecanje