| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H u Humor forumu; Tyson Beckford Jeremy Santucci Reynaldo Gianecchini Vin Diesel P.S. Ja se ispričavam na neotvaranju anketa i što nisam bila ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Tyson Beckford | | 8 | 61.54% |
| Jeremy Santucci | | 3 | 23.08% |
| Reynaldo Gianecchini | | 6 | 46.15% |
| Vin Diesel | | 4 | 30.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Tyson Beckford ![]() Jeremy Santucci ![]() Reynaldo Gianecchini ![]() Vin Diesel ![]() P.S. Ja se ispričavam na neotvaranju anketa i što nisam bila na forumu. Razlog je taj da sam bila u Tunisu i nisam jednostavno stigla ići na net...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike Zadnji Uredio dadyml : 20-05-08 u 10:40. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H jebate, a koji je koji? Ovaj zadnji nije Diesel da ga jebeš ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H jesam glasala sam ![]() dada,kak je bilo?! ima koji zgodan šeik tamo?! ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Joj ima zgodnih dečkića zbilja, a i ima onih koji nisu baš tak... Dosta su niži premda ima stvarno visokih i razgrađenih... Kako je lijepo kada ti netko pjeva na arapski ![]() Naučila sam par riječi, znam neke i rečenice, al moram otić po papir gdje mi je to zapisano ![]() (mislim da imaju velike )
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Citat:
![]() treba malo inkriminirajućih dokaza ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Citat:
Al sam vidla ![]() To je bilo jako smješno... Naime, kako sam ja otvorena i komunikativna i to je njima simpatično i dali su mi da vozim brod (ne, nisam ga razbila ) i ovaj se sjeo i stajao je iza mene i valjda je dobio neke perverzne misli i još sam mu napravila nippletwist i brijem da se sav izbezumio i njegova neobrezana banana se digla ![]() Onda se okrenuo prema frendici i prema meni i reko gle sad kaj sam napravila i pobjego naprijed na palubu da ga ne vide drugi... I prilikom tog okretanja nama prijateljica i ja smo mogle razaznati crte njegovog predsjednika u punom sjaju i bio je velik po našoj procjeni ![]() ONTOPIK: pa je to je vin diesel i baš je jeben ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H VRAŽE JEDAN MALI ![]() To radiš i po inozemstvu!! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.

Ovaj zadnji nije Diesel da ga jebeš 

glasala sam 

)

) i ovaj se sjeo i stajao je iza mene i valjda je dobio neke perverzne misli
i još sam mu napravila nippletwist i brijem da se sav izbezumio i njegova neobrezana banana se digla