| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H u Humor forumu; Ja stvarno nisam ništa napravila Valjda im se lako digne pošto su žene tamo pokrivene i ne izlaze ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Tyson Beckford | | 8 | 61.54% |
| Jeremy Santucci | | 3 | 23.08% |
| Reynaldo Gianecchini | | 6 | 46.15% |
| Vin Diesel | | 4 | 30.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Citat:
![]() nippletwist?!?!?!?! očito si dobro okrenula kad si uhvatila takav dobar "signal"!!![]() nego,si to to igdje zabilježila fotićem,kamerom,mobitelom....bilo čim?! podjeli sa prijateljicom ![]() Citat:
![]()
__________________ I drool | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Je je. Nije da sam ljubomoran nego širite u konzervativnom svijetu lošu sliku o nama. Ili dobru? ![]() nije bitno, sad ce svi tunizani navaliti u Hr švalerirati po našim domaćim mufovima jer im je jedan primjerak domaćeg mufa zatresuckao siskama ispred nosa. I šta nama preostaje onda? Kuruzne švabice galebariti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN : 1. krug: SKUPINA H Glasala i ja ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.