| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B u Humor forumu; LOOOOOOOOOOOOOOOL... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Chuck Norris | | 15 | 40.54% |
| Channing Tatum | | 14 | 37.84% |
| Ricardo Kaka | | 6 | 16.22% |
| Pagina | | 15 | 40.54% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B I meni ![]() Meni glupo glasat kad se zna pobjednik ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Zasto svi muski glasaju za Čaka??
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B zato što je čak legenda..... jedini čovjek na svijetu koji je pobjedio zid u tenisu.... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Je, ali njegove suze liječe rak. Šteta što Chuck Norris nikad nije plakao... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B daj pa ne glasate valjda svi za čaka
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Ljuta sam ![]() meni je ovo debilno..decki su kukavice, oni su se malo ukenjali kad su vidjeli da mi imamo ubermen i onda su se odlucili prijaviti i kvariti nam to svojom zaebancijom.. onda ovo nema smisla, mozemo tako otvoriti forum sprdnje na uberbabe i ubermen.. uozbiljite se decki i ne budite jadni i ne kvarite nam uzitak. jer chucka ziher nije zenska poslala neka.. i dajte cure malo vise glasajte, mili boze, imamo temu za uzivanje, a vi tako..jelda dady? ![]() ja osobno necu glasat u ovoj rundi jer mi se stvarno nitko ne svidja od ponudjenih..eto..mozda na kraju da pobijem chucka ak bude gusto s nekim ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.