| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B u Humor forumu; Citat: Pravi autor: daidza čaki je legenda Yes, al ne za ubermena... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Chuck Norris | | 15 | 40.54% |
| Channing Tatum | | 14 | 37.84% |
| Ricardo Kaka | | 6 | 16.22% |
| Pagina | | 15 | 40.54% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Nemoj se zajebavat, ima glasova ko svi drugi zajedno.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Zato da mi iz obijesti ne pokvarimo užitak biranja koga bi one najvolile... ![]() P.S. Ja kad odrastem želim biti kao Chuck Norris. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
Ma daj nemate vi pojma vi frajeri .. . Da nije bilo onih poslovica i viceva o Čaku ne bi ni znaloi ko je ojn, kakvi sete vi frjeri.. I zato kaj si te sposlovice su takvi glasovi... :vvv Samo da znate da nemate pojma.. Ia ubrbabe shvaćam vrlo pozitivnim i inspirirajručim a vi ovo kao zajeanciju..... Eto tak da znate... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Evo, da malo odobrovoljim cure- ja sam dao glas za dvojicu koji su dobri mojoj naj-naj-najdražoj... Ne bih inače glasao, ali ne volim vidjeti Densericu i Dadyml ljute. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Član | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
![]() :ivo , :vvv ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
Jebote život kaj sam se napila jučer ![]() Na šta liči ovaj moj post... ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | dfnt.Channing Tatum...nije mi nijedan baš nešto,ali ovaj je najbolji... ![]()
__________________ ...Danas otvaram oči,nakon svih ovih godina... ...niti ja voljeh tebe,nit'si ti mene volio... ...samo stara navika je ostala... |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

) važno da si pogodila temu