| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B u Humor forumu; Zaboravi ga staviti u idućem krugu...... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Chuck Norris | | 15 | 40.54% |
| Channing Tatum | | 14 | 37.84% |
| Ricardo Kaka | | 6 | 16.22% |
| Pagina | | 15 | 40.54% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
Je muškarac? Je..... Je punoljetan? Je....... Po kojim pravilima bi se trebalo maknut Čaka iz natjecanja? Koje je on to pravilo prekršio? Svatko ko se prijavio ima pravo staviti šta hoće..... Stavite i vi cure Sandru Dabo za uberbabe pa se isprdavajte....... Nitko neće ništa reć...... A vi sada pizdite jer su na Ubermenu muški postavili prvog favorita za pobjedu....... Nađite nekog i vi pa ga gurajte...... Čemu to beskorisno graktanje i pametovanje????????
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
![]() A shvati da cure imaju pravo biti razočarane jer misle da mi muški radimo sprdačinu iz njihovog natjecanja... One idu na Uberbabe i glasaju za onu koju misle da je najljepša*, a ne zato jer je Kraljica Novalje, i nadale su se da mi ne ćemo to napraviti. * ja to s muškima ne mogu... jedino da glasam da ta četvorica prilaze mojoj naj-naj-najdražoj- kojeg bih prvog gađao stolcem Ali sad sam glasao za dvojicu koji su OK mojoj Ljube, samo zato da im svi ne pokvarimo gušt (i da mogu nevino treptati okicama dok vam budu očitavale bukvicu )Šala je šala, ali shvati da im je ovo prvo natjecanje za Uberhunka, i da Dady može biti posebno osjetljiva jer je to njeno čedo... (I da će mene naj-naj-najdraža ubiti, ako vidi da nisam branio njenog bivšeg i probao ga umjesto Chucka ugurati u idući krug... Mogu zaboraviti cyber-sex na sljedećih godinu dana. )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B joj wolf..kuzhim te ko chasna bibliju.. nego di smo stali.. ma daj nemoj molim te.. one se nashle uvrijedžene zbog chuchka?? ha pa komad je..nitko ne sprda natjecanje.. a kaj se tiche kraljice novalje.. to isto nebih htio komentirati..po chemu se onda ona ima pravo ismijavati poogotovca sa zenske strane.. dobro e..idem u neki drugi topic..a ti wolf.. ja nezna e..kaj ti je ova tvoja napravila..issuse..daj e.. postal si..da ti sad ne velim kaj..ono kaj ima veze sa šlapama ![]()
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
![]() Svašta meljem, a guzicom mogu stisnuti orah i samljeti... Joj daj molim te i kad bi se vama to napravilo i vi bi okretali nosom... Kak je samo bilo za Đurđu... Oprosti kaj grakčem, ne znam kaj si se ti našao uvrijeđenim... Zaboravio si reći i da sikćem... ![]() Smetnula sam također s uma da vam je Čak toliko muževan i snažan, oličenje seksipila za vas muškarce, seks simbol i da bi ga potrgali čim bi se stali uz njega da vam ne bi bilo svejedno... Pa zbog vas muškaraca željnih Čaka ostaje čak u natjecanju ![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 492
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Ma..kakgod..al da je fer i nije..jer su za čaka glasali svi muskarci i ni jedna cura, a ovo je ipak za curke, vise nego za decke..i dobro je wolf rekao - mi glasamo u uberbabe-u za zensku za koju smatramo da je zgodna, a vi se ovdje sprdate pa nije u redu da 'odlete' neki zgodniji decki zbog čaka i vase zaebancije.. cemu onda natjecanje uopce? otvorite si temu(ako vec ne postoji) chuck norris i tam ga dicite i hvalite i obozavajte i zelite izgledati kao on ![]() I dady ubuduce, moj je prijedlog da kad primjetis nekog takvog kandidata koji bi bio potencijalna sprdnja da ne prihvatis sliku.. I molim te na kraju natjecanja objavi cija je čakova slika ![]() |
| | |
| | #68 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B sa tim čak norisom napravili ste sprdačinu od ovog natjecanja, to je isto kao da ja stavim na ubebabe sandru dabo i onda svi iz pizdarije glasaju za nju i ona pobjedi. nama je čak napet kao što je vama sandra dabo ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Član | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Koji skandal oko čaka... nedo bog da on to vidi, onda smo svi skupa nagrabusili ... Skandali su normalni za sve izbore ljepote, pa tako i za ove na CP-u .Prvo je natjecanje, normalno je da će se nešta tako dogodit, svaki početak je težak... Ako je tolki crnjak, ne znam zašto je on uopće upao u natjecanje, jer ga je netko stavio sam zato što je on nepobjediv ... Mislim da bi bilo uredu da se javi onaj čiji je to ubermen i da se povuče iz natjecanja, ali uz vaše obećanje da neće najebat , ili da ga šefica dady izbaci iz natjecanja.
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Citat:
![]() Znat će se samo ime pobjednika, drugo i treće mjesto ak žele... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

Ali sad sam glasao za dvojicu koji su OK mojoj Ljube, samo zato da im svi ne pokvarimo gušt (i da mogu nevino treptati okicama dok vam budu očitavale bukvicu
)
)

, ili da ga šefica dady izbaci iz natjecanja.