Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Forum Prvenstva
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B u Humor forumu; Zaboravi ga staviti u idućem krugu......

Vidi Rezultate Anketa:
Chuck Norris 15 40.54%
Channing Tatum 14 37.84%
Ricardo Kaka 6 16.22%
Pagina 15 40.54%
Višestruki izbor anketa Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 21:14   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B

Zaboravi ga staviti u idućem krugu...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 00:17   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,688
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Vidjet ću što ću napraviti po tom pitanju u vezi Čaka...

Trebat ću malo razmisliti.. Ja osobno nisam baš bila pobornik toga da Čak uopće bude u natjecanju, al vidjet ćemo sad kad već je tu... Vidjet ću kako će moj čekić pasti...
Šta sada i ti melješ?

Je muškarac? Je..... Je punoljetan? Je.......

Po kojim pravilima bi se trebalo maknut Čaka iz natjecanja? Koje je on to pravilo prekršio?

Svatko ko se prijavio ima pravo staviti šta hoće..... Stavite i vi cure Sandru Dabo za uberbabe pa se isprdavajte....... Nitko neće ništa reć......

A vi sada pizdite jer su na Ubermenu muški postavili prvog favorita za pobjedu.......

Nađite nekog i vi pa ga gurajte......

Čemu to beskorisno graktanje i pametovanje????????

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 00:30   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Šta sada i ti melješ?

Po kojim pravilima bi se trebalo maknut Čaka iz natjecanja? Koje je on to pravilo prekršio?

Svatko ko se prijavio ima pravo staviti šta hoće..... Stavite i vi cure Sandru Dabo za uberbabe pa se isprdavajte....... Nitko neće ništa reć......

A vi sada pizdite jer su na Ubermenu muški postavili prvog favorita za pobjedu.......

Loc, frendovi smo i to, ali ovo su malo preteške riječi... Pogotovo upućene Dadyml. Ajmo se malo ohladiti pa ne upotrebljavati olako 'mljeti', 'graktati' i 'pametovati', a pogotovo "pizditi".

A shvati da cure imaju pravo biti razočarane jer misle da mi muški radimo sprdačinu iz njihovog natjecanja... One idu na Uberbabe i glasaju za onu koju misle da je najljepša*, a ne zato jer je Kraljica Novalje, i nadale su se da mi ne ćemo to napraviti.

* ja to s muškima ne mogu... jedino da glasam da ta četvorica prilaze mojoj naj-naj-najdražoj- kojeg bih prvog gađao stolcem Ali sad sam glasao za dvojicu koji su OK mojoj Ljube, samo zato da im svi ne pokvarimo gušt (i da mogu nevino treptati okicama dok vam budu očitavale bukvicu )

Šala je šala, ali shvati da im je ovo prvo natjecanje za Uberhunka, i da Dady može biti posebno osjetljiva jer je to njeno čedo... (I da će mene naj-naj-najdraža ubiti, ako vidi da nisam branio njenog bivšeg i probao ga umjesto Chucka ugurati u idući krug... Mogu zaboraviti cyber-sex na sljedećih godinu dana. )
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 00:33   #64 (permalink)
tako ti densali punici pod prozorom

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj wolf..kuzhim te ko chasna bibliju..

nego di smo stali..
ma daj nemoj molim te.. one se nashle uvrijedžene zbog chuchka?? ha pa komad je..nitko ne sprda natjecanje..
a kaj se tiche kraljice novalje.. to isto nebih htio komentirati..po chemu se onda ona ima pravo ismijavati poogotovca sa zenske strane..

dobro e..idem u neki drugi topic..a ti wolf.. ja nezna e..kaj ti je ova tvoja napravila..issuse..daj e.. postal si..da ti sad ne velim kaj..ono kaj ima veze sa šlapama
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 04:59   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Šta sada i ti melješ?

Svašta meljem, a guzicom mogu stisnuti orah i samljeti...

Joj daj molim te i kad bi se vama to napravilo i vi bi okretali nosom... Kak je samo bilo za Đurđu...

Oprosti kaj grakčem, ne znam kaj si se ti našao uvrijeđenim...

Zaboravio si reći i da sikćem...

Smetnula sam također s uma da vam je Čak toliko muževan i snažan, oličenje seksipila za vas muškarce, seks simbol i da bi ga potrgali čim bi se stali uz njega da vam ne bi bilo svejedno... Pa zbog vas muškaraca željnih Čaka ostaje čak u natjecanju

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 06:48   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 492
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Ma..kakgod..al da je fer i nije..jer su za čaka glasali svi muskarci i ni jedna cura, a ovo je ipak za curke, vise nego za decke..i dobro je wolf rekao - mi glasamo u uberbabe-u za zensku za koju smatramo da je zgodna, a vi se ovdje sprdate pa nije u redu da 'odlete' neki zgodniji decki zbog čaka i vase zaebancije..
cemu onda natjecanje uopce? otvorite si temu(ako vec ne postoji) chuck norris i tam ga dicite i hvalite i obozavajte i zelite izgledati kao on
I dady ubuduce, moj je prijedlog da kad primjetis nekog takvog kandidata koji bi bio potencijalna sprdnja da ne prihvatis sliku..
I molim te na kraju natjecanja objavi cija je čakova slika
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 11:31   #67 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 934
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

već vidim da je onaj koji je stavio čaka najebo ko žuti, kad se sazna ko je stavio ima da ga cure izbombardiraju negativnim repovima
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 11:44   #68 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

sa tim čak norisom napravili ste sprdačinu od ovog natjecanja, to je isto kao da ja stavim na ubebabe sandru dabo i onda svi iz pizdarije glasaju za nju i ona pobjedi.
nama je čak napet kao što je vama sandra dabo
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 11:54   #69 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,752
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Koji skandal oko čaka... nedo bog da on to vidi, onda smo svi skupa nagrabusili ... Skandali su normalni za sve izbore ljepote, pa tako i za ove na CP-u .

Prvo je natjecanje, normalno je da će se nešta tako dogodit, svaki početak je težak... Ako je tolki crnjak, ne znam zašto je on uopće upao u natjecanje, jer ga je netko stavio sam zato što je on nepobjediv ...

Mislim da bi bilo uredu da se javi onaj čiji je to ubermen i da se povuče iz natjecanja, ali uz vaše obećanje da neće najebat , ili da ga šefica dady izbaci iz natjecanja.
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 12:07   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Smetnula sam također s uma da vam je Čak toliko muževan i snažan, oličenje seksipila za vas muškarce, seks simbol i da bi ga potrgali čim bi se stali uz njega da vam ne bi bilo svejedno... Pa zbog vas muškaraca željnih Čaka ostaje čak u natjecanju
Već sam rekla da Čak ne odlazi... Ja ću igrati fer plej

Znat će se samo ime pobjednika, drugo i treće mjesto ak žele...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113