| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B u Humor forumu; evo i mojih 75 centi pod rizikom da curke navale na mene. Ja ne kuzim u čemu je frka? Ja ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Chuck Norris | | 15 | 40.54% |
| Channing Tatum | | 14 | 37.84% |
| Ricardo Kaka | | 6 | 16.22% |
| Pagina | | 15 | 40.54% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B evo i mojih 75 centi pod rizikom da curke navale na mene. Ja ne kuzim u čemu je frka? Ja sam glasao za Chucka iz cistog razloga jer je ovo natjecanje za ubermana, ne za mena kojem bi zenski rod rado dao da im danonoćno radi djecu. Nigdje nije naglaseno da je to čisto "seksualno napaljujuće" natjecanje jer se ne bi ubacio sa glasanjem kako sam i napisao negdje. Naime, ja kao klasicni hetero mužjak mi je neugodno glasati za nekog nabildanog momčića koji drzi ruku u gaćama. Ali zato kad je bio Chuck u natjecanju glasao sam za njega jer je MENI veci uberman nego dečkić sa rukom u gaćama. Nije bilo primisli o miniranju natjecanja nego sam sudjelovao u natjecanju. I da povućem paralelu sa uberbabe natjecanje - tu bi ja isto onda mogao gunđati jer se najčešće glasa za neke bezsisne i bezguzne štrkljavice, ali sa neuobičajenom facom dok su klasične sisati i guzate curice ispadale. I to jer se zenskom dijelu foruma te iste nisu svidjale što iz subjektivnih što objektivnih razloga.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Da bar, onda cu znati da mi je kćer najsigurnija zena na svijetu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #74 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. UBERMEN natjecanje: 1. krug: SKUPINA B Ne znam zašto ali sve više me pere osjećaj da je Čaka postavio neko od naših forumašica da bace nama kost....... Sve više bi se kladio u to..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, skupina, ubermen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.