| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Ubermoto natjecanje, 2. Grupa.. u Humor forumu; Glasate za dva motora, glas za svoj motor automatska diskfalifikacija.. Dodge tomahawk KTM 990 Super Duke Suzuki B-King Kawasaki ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Dodge tomahawk | | 5 | 21.74% |
| KTM 990 Super Duke | | 8 | 34.78% |
| Suzuki B-King | | 12 | 52.17% |
| Kawasaki Ninja ZX-10R | | 11 | 47.83% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 2. Grupa.. najjachi je definitivno tomahawk.. super đuka i b-king ![]() kawac..jebote kawac... ali ak je desetka zake nije slija nove desetke.. vidjeh je uzhivo...mljac... da je umjesto kawca stavljen mt-01 to bi bila skupina smrti jebote |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 2. Grupa.. suzuki, izgleda naj futurističnije. Inače ti zameram što nisi stavio barem jednog čopera. Ljubitelj sam motora u kojem se izvališ i pereš po cesti 100 na sat. Šlem ko iz II svetskog rata, a mala nema više od 20 godina, privila se uz mene ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 2. Grupa.. suzuki i ninja...... dodge je daleko najbrži i najjači ima motor V10 8300ccm max brzina 640kmh al je ružan...svaka cura bi prije sjela npr na ninju nego na tomahavka
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 2. Grupa.. Zao mi je Dodge-a pa evo jedan glas...salim se-fora je motor I jos Ktm
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

Pali gume a ne dušu