| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Ubermoto natjecanje, 3. Grupa.. u Humor forumu; Moramo cekat da jos 2 ljudi posalje sliku... za jednog znam da se pojavljuje ovdje svaki dan, a za ovog ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Suzuki GSX1300R Hayabusa | | 3 | 21.43% |
| MV Agusta F4-R | | 6 | 42.86% |
| Yamaha M1 | | 7 | 50.00% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 3. Grupa.. Nema njega od 20.07... tesko da ce se prijavit... onda je glupo radit skupinu od 2 motora u kojoj oboje prolaze... ![]() Mozda da se neko drugi prijavi? I jos nekaj.. jel mogu promjenit sliku... da bude isti model samo druga slika? ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 3. Grupa.. ova mi je ljepsa... samo pitam... ako je prolem necu promjnit... ![]() ja imam ideju... ako se danas do 20 h ne pojavi Norman ili kak se vec zove, ja predlazem da ovi idu direkt u 1/4 finale pa kaj bude bude... ![]() Glupo mi ga je cekat..
__________________ ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Ubermoto natjecanje, 3. Grupa.. Ja se slazem jer smo u takvoj nezgodnoj situaciji da ne mozemo biti fer u svemu i prema svima... ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.