| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 10. Croportal Ubersong natjecanje: četvrtfinale - 4. par u Humor forumu; I zadnji par četvrtfinala Aerosmith - Crazy Prljavo kazalište - S vremena na vrijeme... |
| Vidi Rezultate Anketa: glasaj za jednu bolju pjesmu | |||
| Aerosmith - Crazy | | 12 | 60.00% |
| Prljavo kazalište - S vremena na vrijeme | | 8 | 40.00% |
| Glasači: 20. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 10. Croportal Ubersong natjecanje: četvrtfinale - 4. par I zadnji par četvrtfinala ![]() Aerosmith - Crazy Prljavo kazalište - S vremena na vrijeme
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: četvrtfinale - 4. par Aerosmith -Crazy ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: četvrtfinale - 4. par S vremena na vrijeme
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

29 49.....