| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE u Humor forumu; I konačno smo došli do velikog ubersong finala Koja je od ove dvije pjesme najbolja? Koja će ponijeti titulu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj! | |||
| Liquido - Narcotic | | 16 | 42.11% |
| Aerosmith - Crazy | | 22 | 57.89% |
| Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE I konačno smo došli do velikog ubersong finala ![]() Koja je od ove dvije pjesme najbolja? Koja će ponijeti titulu 10-te po redu croportal uberpjesme? Glasanje traje 2 dana i molim da se odazovete u što većem broju ![]() Kandidat broj 1: Liquido - Narcotic Kandidat broj 2: Aerosmith - Crazy
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Jako tesko..volim aerosmith, al mi ovo nije neka specijalno dobra njihova stvar, a i prekomercijalna je..Za narcotic sam svaki put glasala pa cu i sad jer mi je favorit, ima nesto zarazno u njoj ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Nek bude Aerosmith jer me podsjeca na jedan dragi događaj, ali Liquido nasprem ovog svima spermiše kevu. No da je Jenny got a gun. E tu bi već Jenny svima spermisala kevu
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Crazy! Jedna od boljih pjesama!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.