| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE u Humor forumu; Aerosmith mi je inače dobar, ali morao sam glasat za ovu prvu. Nekako mi je bolja, a i to im ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj! | |||
| Liquido - Narcotic | | 16 | 42.11% |
| Aerosmith - Crazy | | 22 | 57.89% |
| Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Aerosmith mi je inače dobar, ali morao sam glasat za ovu prvu. Nekako mi je bolja, a i to im je jedina pjesma koja im je dobra ![]() Zadnji Uredio Joks : 26-06-08 u 16:26. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Evo frendici da ne bude izjednačeno... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE My cocaine...
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Zamolio bi one koji na neku foru znaju koja je čija pjesma neka to zadrže za sebe i ne pišu to javno
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE uu finale! aerosmith hehe izgleda da sam toveo u vodstvo tog nekoga ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Crazy, ali ne samo zbog nespretne ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.