| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE u Humor forumu; Aerosmith... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj! | |||
| Liquido - Narcotic | | 16 | 42.11% |
| Aerosmith - Crazy | | 22 | 57.89% |
| Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE to i nije neka fora... ovo je moja pisma glasajte za nju... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE a ako je za prolaz iz skupine onda ce do kraja znati svi o kome se radi... nije mi jasno ovo je virtualno natjecanje, nagrade nema... zasto onda ljudi znaju tko je koga odabra i to javno iznose ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Veteran | Re: 10. Croportal Ubersong natjecanje: FINALE Lulu jel mi možeš objasniti zbog čega si ti nakon ovog mog posta Citat:
![]() Glupo je sad poništavati natjecanje al nije u redu. Ako je rečeno da se (barem) javno nezna koja je pjesma od kojeg forumaša onda tako treba i biti inače ovakvo natjecanje gdje se glasa za pjesme bez da piše od koga su nema smisla. Možemo se opet vratiti na ono kako je bilo prije i napisati uz pjesmu ime forumaš koji ju je odabrao pa neka se glasa na način tko koga više simpatizira a ne koja je pjesma bolja...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.