Eto...![]()
Raspravljate o temi 10. Uberbabe natjecanje... u Forum Prvenstva forumu, dio Humor foruma; ja jesam i nije boljelo...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
Eto...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Doživljava li tko ovo?![]()
![]()
Ajmo, prijavljujte se i šaljite slike...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
okej,ja ovo ne kuzim ni malo.
znam da sam kreten al jel moze objasnjenje nekakvo??????????????
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
Pošalješ sliku svog naj komada... Taj komad se turnirskim načinom natječe protiv drugih komada tako što ostali forumaši glasaju čija je bolja... I najbolja pobjeđuje...![]()
×××
stavi popis dosad prijavljenih i opituraj one koji su ti poslali slike... a i moga i obojat malo to u potpisu...
1 ponosnipurger
2 kale
3 Sahataba
4 gggiga
5 pajo-patakRi
6 Syar
7 Locrian
8 XarfaXus
9 ševa
10 fallen soul
Plavi su rezervirali komada a nisu poslali sliku dok crveni nisu napravili ništa...
A ovo sranje u potpisu mi ne štima... Čekam Kikija da bude online da mu pošaljem PM...
Ajmooooooo...![]()
![]()
![]()
×××
Eo kopiraj ovo u potpis
Ovako ce ti izgledatPHP kod:[URL="http://www.croportal.net/forum/forum-prvenstva/10-uberbabe-natjecanje-50515/"][FONT="Verdana"][B][SIZE="3"][I][COLOR="Red"]10. Uberbabe natjecanje - prijave[/COLOR][/I][/SIZE][/B][/FONT][/URL]
10. Uberbabe natjecanje - prijave
Zadnji Uredio gggiga : 10-07-09 u 19:31
sad cu ti ja poslat code na pp samo to quote i kopirajovo svoje ljepuskasto ostavi ispod. i ja san ti posla sliku, al ok, ponovo cu iskopat. eo giga me preduhitrija
![]()