| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A u Humor forumu; Kreće 11. Croportal ubersong natjecanje Po dobrom starom sistemu prvo su grupe od po četiri pjesme iz kojih prve dvije ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj: | |||
| Talking Heads - Psycho Killer | | 10 | 28.57% |
| Bob Marley - No woman no cry | | 19 | 54.29% |
| Cyndi Lauper - Girls Just Wanna' Have Fun | | 17 | 48.57% |
| Linkin Park- In the end | | 15 | 42.86% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 35. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A Kreće 11. Croportal ubersong natjecanje ![]() Po dobrom starom sistemu prvo su grupe od po četiri pjesme iz kojih prve dvije idu dalje. Glasati možete za dvije pjesme. U slučaju istog broja glasova nakon zatvaranja ankete dalje ide pjesma koja ima više "obojanih" glasova s time da najveću težinu imaju glasovi supermoderatora, pa moderatora pa vip članova... Uglavnom sve se to već zna ![]() Prve četiri pjesme: Talking Heads - Psycho Killer Bob Marley - No woman no cry Cyndi Lauper - Girls Just Wanna' Have Fun Ako ne radi direkt link klikni ovdje - http://www.youtube.com/watch?v=XH3vvXi8k8M Linkin Park- In the end Sretno svima! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 02-07-08 u 21:19. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A meni svi parovi bezveze, a neću glasati za prve dvije jer ne volim te dubokoumne preserancije i "velike" pjesme... ustvari preskačem ovaj par, ustvari ne, glasam za neku od donje dvije u inat ovim gornjima... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 492
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A Jaoo predobra grupaa Bob Marley jer jednostavno obozavam tu stvar iako ne volim glasati za te "velike pjesme" kak veli Apoljon i cindy lauper jer je jednostavno zenska himna ![]() veseli me kad ovako zapocne natjecanje ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A Cyndi Lauper - Girls Just Wanna' Have Fun (moj favorit iako nisam čuo ostale pjesme) ![]() Linkin Park- In the end
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A ako je uspio vec od prve grupe napravit skupinu smrti, kaj ce onda bit kasnije... ![]() Ili je samo ovo pocetno navlacenje pa da svi poludimo za natjecenjem... ![]()
__________________ ....zivot cijene nema... sve se mijenja... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa A pa meni i nije baš skupina smrti ![]() za zadnje dvije glasam Joks, svaka čast za organizaciju ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.