| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa C u Humor forumu; Nova grupa Radiohead - Creep Creed- My sacrifice Aphex Twin - Nannou Robbie Williams - The Road to Mandalay... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj! | |||
| Radiohead - Creep | | 6 | 31.58% |
| Creed- My sacrifice | | 4 | 21.05% |
| Aphex Twin - Nannou | | 8 | 42.11% |
| Robbie Williams - The Road to Mandalay | | 11 | 57.89% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa C Nova grupa ![]() Radiohead - Creep Creed- My sacrifice Aphex Twin - Nannou Robbie Williams - The Road to Mandalay
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa C Road to Mandalay
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 419
![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa C Radiohead rulzzz, slažem se s Pharaoh-onom da je to iz mojih mladih dana ![]()
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa C hmph Robbie Williams pobijedio...nije mi jasno kako ljudi mogu glasati za nekoga tko kampira po kalifornijskim divljinama jer misli da ce ugledati izvanzemaljce i da je bar pjesma nesto pa ajde ![]()
__________________ When it rains, it pours like hell... Zadnji Uredio Bahamut : 06-07-08 u 13:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.