| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F u Humor forumu; Nova grupa Buggles - Video killed the radio star The B-52s - Love shack Crazy town - Butterfly ako ne radi direkt ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasaj | |||
| Buggles - Video killed the radio star | | 10 | 62.50% |
| The B-52s - Love shack | | 5 | 31.25% |
| Crazy town - Butterfly | | 10 | 62.50% |
| Bloodhound Gang - Three Point One Four | | 2 | 12.50% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F Nova grupa ![]() Buggles - Video killed the radio star The B-52s - Love shack Crazy town - Butterfly ako ne radi direkt prikazivanje evo link na pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=UculXjdcSYs Bloodhound Gang - Three Point One Four
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F Buggles i Crazy town
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F butterfly i bloodhound gang
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F Jao butterfly je toliko zarazna pjesma i mrzim samu sebe kad ju pjevam i sad cu se mrzit jer cu i glasat za nju ![]() a stvarno ne znam zasto, ti likovi su odurni, jesu oni uopce imali neku drugu pjesmu ikad? ![]() a ko prvi izbor buggles ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: grupa F prve dvije ![]() al sve pjesme su mi zakon ![]() p.s. kakve su to guzice u zadnjem?! ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.