| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 1.par u Humor forumu; Krećemo sa osminom finala Glasate samo za 1 pjesmu Gibonni feat. Urban i Maya Azucena - Posoljeni zrak i razliven Cutting ... |
Vidi Rezultate Anketa: | |||
| Gibonni feat. Urban i Maya Azucena - Posoljeni zrak i razliven | | 12 | 38.71% |
| Cutting crew - I just died in your arms tonight | | 19 | 61.29% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 1.par Krećemo sa osminom finala ![]() Glasate samo za 1 pjesmu ![]() Gibonni feat. Urban i Maya Azucena - Posoljeni zrak i razliven Cutting crew - I just died in your arms tonight
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 1.par Joj joj, uzasno tezak odabir, uvijek sam za gibu, ali 'i just died in your arms' mi je kao pjesma toliko prirasla srcu i jednostavno mi je odlicna pa tesko, ali ipak, biram nju ![]() Joks - jesu li i daljnji parovi do kraja natjecanja birani rendomom? jer primjecujem da su se sad u grupi nasle dvije prve pjesme iz iste grupe pocetne.. Zadnji Uredio denserica : 13-07-08 u 13:42. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 1.par Ne volim baš naše stvari... Cutting crew - I just died in your arms tonight predivna pjesma, glasam za nju...
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.