| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 8.par u Humor forumu; Joks je otišao na godišnji, tako da ću ja stavit par anketa dok se vrati... Budite marljivi i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Dajr Strejts ili Oliiiiver | |||
| Dire Straits - Sultans Of Swing | | 18 | 66.67% |
| Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti | | 9 | 33.33% |
| Glasači: 27. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 8.par oliver dragojević ![]() to govori koliko mi se ova druga ne sviđa, inaće prednost uvijek imaju strane pjesme
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 8.par Hm..tesko..potpisujem sve sto je nespretna rekla, i iako mi je recimo u ovom natjecanju 'cesarica' bila punooo bolja, ali ipak cu oliveru dati glas..kod mene ce bas prevagnuti domaca stvar ako se dvoumim ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-07 Godina: 28
Poruka: 9
![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala 8.par tocno se vidi koje dobne skupine glasaju za Olivera, =) mi malo stariji koji smo odrasli na takvoj glazbi (pod utjecajem roditelja) ipak malo drugacije glasamo, postujem Olivera ali u dvoboju sa dIRE sTRAITS gubi bitku... tko je bio na Knopflerovom koncertu u domu sportova u ZG zna o cemu govorim =) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.