| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] u Humor forumu; ljepo,u 3dana svi poslali pjesme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] kakav sam ja luzer ![]() neznam u kojem sam zadnjem ubersongu skupinu prosao ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] jel ide to? anketa zadnjeg para je zatvorena.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Veteran | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] Pobijednik 11. Croportal ubersong natjecanja je pjesma: ![]() Dire Straits - Sultans Of Swing ![]() Čestitam shelby-eleanor ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] brao shelby ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11. Croportal Ubersong natjecanje [prijave] oooo HVAAALAAA bas sam hepi ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.

bas sam hepi