| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 12. Croportal Ubersong - Prijave u Humor forumu; Citat: Pravi autor: eva Wow, 27 bodova. Pa oni nisu normalni.... Tko se hoce prijavit prijavit ce se bez obzira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave Citat:
![]() svaka čast nespretna i gggiga(što si se potrudio naći). znači sutra bi moglo krenuti, Joks?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave sad se gigi zahvaljuje jer je reko nespretnoj da se prijavi... ej... pa ja sam ipak 2 osobe podsjetio da se prijave(nisu znali da su počele prijave) i 2 osobe sam nagovorio... ![]() bravo gggiga... ![]()
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Veteran | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave ne nego je već krenulo, eno imaš tamo već otvorenu temu za prvu grupu pjesama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave 1. Joks 2. Locrian 3. Iron Man 4. lol_lol 5. giga 6. fernando torres 7.wwall 8. Sahataba 9. draž 10. mirin979 11. shelby-eleanor 12.waitaminute 13. icegirl 14. starka 15. industrial 16. Bluebird 17. Purger 18. slay 19. Xar 20. denserica 21. normanbates1st 22. Moneypenny 23. Wolf-HR 24.LeBron 25.hrv69 26. mawa_brineta 27.jaymz 28.abby 29. speki576 30. carl johnson 31. eva 32. linkin_parkovka samo nek meni neko objasni kako ovo funkcionira..loll mislin da san skužila al za svaki slučaj
__________________ what i've done...i'll face myself... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave kad traju prijave mora se prijaviti broj ljudi da se može održati natjecanje s grupama s istim brojem pjesma. prijaviš se - moraš poslati youtube link i naziv pjesme privatnom porukom osobi koja vodi natjecanje (joks), ali prvo pogledaš dali je ta pjesma bila ili ne. onda se stavljaju ankete s grupama i ljudi glasaju za pjesmu koja im se više sviđa a ne pišu se imena forumaša čija je pjesma pa nitko ne zna. to bi bilo sve
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave nema problema, samo moraš pripaziti, ovo će završiti brzo, pa će opet prijave
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Veteran | Re: 12. Croportal Ubersong - Prijave Iako se nakon prvog dana glasanja činilo da je LET 3 daleko odletio i da će odnijeti uvjerljivu pobjedu Svadbas je u žeštokom finišu ipak postao 12. Croportal uberson pobjednik! ![]() Čestitam Wolf-HR!!! ![]() ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.