| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi u Humor forumu; datachi, za dlaku. inače volim daft punk ali nije mi ova stvar baš..... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pharaoh vs. Datachi | |||
| Pharaoh | | 11 | 52.38% |
| Datachi | | 10 | 47.62% |
| Glasači: 21. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| wayward | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi da ja glasam za sebe ?? malo mi je bedasto a računam ak D bude glaso za sebe i kod neriješeno pobijeđujem ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #17 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi dvoličan si prema sebi - malo sebe stavljaš na ignore listu, malo na listu frendova.. malo bi se banao pa bi pak dao sebi glas.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| wayward | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi ok ovo totalno nema smisla, D je glaso za mene, neriješeno je, ja nisam stigo glasat, svako ima po tri glasa od "obojanih" ko je ovo dobio??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2croportal, datachi, natjecanje, pharaoh, ubersong |
« 2.Croportal ubersong natjecanje: Slay vs. Mean girl
|
2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.