| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi u Humor forumu; da prepuštam mu meč, ja ionako suck u ovim igrama makar sam to izmislio otprilike ko Englezi i nogomet... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pharaoh vs. Datachi | |||
| Pharaoh | | 11 | 52.38% |
| Datachi | | 10 | 47.62% |
| Glasači: 21. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| next best thing | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi da prepuštam mu meč, ja ionako suck u ovim igrama makar sam to izmislio otprilike ko Englezi i nogomet ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi Ok...Znači pišem Datachi?
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi Ne...dogovorite se!
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi Citat:
Nemam niti ja! Ali da imamo dva viška, izbacila bih obadvojicu, kada se ne mogu dogovoriti ![]()
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2croportal, datachi, natjecanje, pharaoh, ubersong |
« 2.Croportal ubersong natjecanje: Slay vs. Mean girl
|
2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.