| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Croportal ubersong natjecanje: Servant vs. Ibort u Humor forumu; 8. par: Servant - Gotan Project - Diferente Ibort - U2 – One... |
| Vidi Rezultate Anketa: Servant vs. Ibort | |||
| Servant | | 4 | 26.67% |
| Ibort | | 11 | 73.33% |
| Glasači: 15. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Servant vs. Ibort U2
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Servant vs. Ibort Servant super pjesma , nekad si ju pustim prije spavanja, opušta...ali jebiga, ovdje samo starudije pobjeđuju, što starija to bolja ![]() hornedrapid ima super pjesmu (imao je i prošli put) pa svejedno nije pobijedio niti će ovaj put... al jebe mi se, ja iz principa glasam za noviju pjesmu, pun mi kurac ''klasika'' ekipa pozdrav, ode na more ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Servant vs. Ibort meni je servantova bolja. u2ove pjesme tak i tak ne volim ova pjesma nije iznimka ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Servant vs. Ibort Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2croportal, ibort, natjecanje, servant, ubersong |
« 2.Croportal ubersong natjecanje: Ice vs. Apoljon
|
2.Croportal ubersong natjecanje, četvrtfinale: Pharaoh vs. Slay »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

, nekad si ju pustim prije spavanja, opušta...

ova pjesma nije iznimka