| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl u Humor forumu; 3. par: Ševa - Franz Ferdinand vs Kelis - Take Me out For a Milkshake Icegirl - Groove Coverage – Poison... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ševa vs. Icegirl | |||
| Ševa | | 15 | 68.18% |
| Icegirl | | 7 | 31.82% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl Icegirl, dobra pjesma ali puno bolje bi prošla da si stavila Cooperovu verziju...... Ova je obrada uništila pjesmu....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl Meni je osobno bolja poison
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl ja sam htio staviti samo franceke i take me out ali naletio sam na ovaj miks i predobro mi je zvučao.. čak su i spotove dobro kombinirali.edit: šit, vidio sam da idem na wonderwalla ili FM-a u sljedećoj rundi. ak wonderwall prođe, ne bu dobro.. ![]() ![]()
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. Zadnji Uredio ševa : 18-07-07 u 16:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2croportal, icegirl, natjecanje, seva, ubersong |
« 2.Croportal ubersong natjecanje: Pharaoh vs. Datachi
|
2.Croportal ubersong natjecanje: Bahamut vs. HornedRapid »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

Eto da nemaš samo jedan glas dajem ti i ja svoj glas! 

čak su i spotove dobro kombinirali.