Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Forum Prvenstva
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl u Humor forumu; 3. par: Ševa - Franz Ferdinand vs Kelis - Take Me out For a Milkshake Icegirl - Groove Coverage – Poison...

Vidi Rezultate Anketa: Ševa vs. Icegirl
Ševa 15 68.18%
Icegirl 7 31.82%
Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-07-07, 21:14   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,300
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl

3. par:

Ševa - Franz Ferdinand vs Kelis - Take Me out For a Milkshake

Icegirl - Groove Coverage – Poison

Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 21:19   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: 2.Croportal ubersong natjecanje: Ševa vs. Icegirl

Take Me out For a Milkshake
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 21:48   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ševa, skoro sam glasovo za icegirl jer sam mislio da je stavila groove armadu
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 00:16   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Joooj...Ovo je pjesma totalni promašaj.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 01:02   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,969
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Icegirl, dobra pjesma ali puno bolje bi prošla da si stavila Cooperovu verziju...... Ova je obrada uništila pjesmu....
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 01:09   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Icegirl, dobra pjesma ali puno bolje bi prošla da si stavila Cooperovu verziju...... Ova je obrada uništila pjesmu....
Da original je original. Eto da nemaš samo jedan glas dajem ti i ja svoj glas!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 03:15   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,062
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Meni je osobno bolja poison
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 11:42   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Joooj...Ovo je pjesma totalni promašaj.
Ma meni je pjesma prekrasna...ali znam i zašto vam se ne sviđa.
O tome ću paziti sljedeći put
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:50   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Ma meni je pjesma prekrasna...ali znam i zašto vam se ne sviđa.
O tome ću paziti sljedeći put
Ja uvijek stavim pjesmu koja mi se sviđa i uvijek izgubim
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 16:17   #10 (permalink)
je t' aime

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,837
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ja sam htio staviti samo franceke i take me out ali naletio sam na ovaj miks i predobro mi je zvučao.. čak su i spotove dobro kombinirali.

edit: šit, vidio sam da idem na wonderwalla ili FM-a u sljedećoj rundi. ak wonderwall prođe, ne bu dobro..

Zadnji Uredio ševa : 18-07-07 u 16:21.
ševa je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2croportal, icegirl, natjecanje, seva, ubersong

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108