| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave u Humor forumu; Ostaje još samo: Ševa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave Ostaje još samo: Ševa
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 15-07-07 u 22:59. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave Evo dok Ševa ne pošalje pjesmu, ja ću napisati tko protiv koga... A počinjemo čim dobijem i 16 pjesmu.... 01. Pharaoh 02. Slay 03. Ševa 04. Wonderwall 05. Bahamut 06. Joks 07. Ice 08. Servant 09. Datachi 10. Mean girl 11. Icegirl 12. Fearless Mastermind 13. HornedRapid 14. Locrian85 15. Apoljon 16. Ibort 01. Pharaoh vs. Datachi 02. Slay vs. Mean girl 03. Ševa vs. Icegirl 04. Wonderwall vs. Fearless Mastermind 05. Bahamut vs. HornedRapid 06. Joks vs. Locrian85 07. Ice vs. Apoljon 08. Servant vs. Ibort
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave Mogla si barem izvlačiti a ne prema popisu....... Bem te lijenu.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Croportal Ubersong prvenstvo - Prijave Kakve su ti to ideje.Ako ide ovako, ide ovako i točka. Ako izvlačim onda se može dogoditi da me netko optuži za namještanje, što mi najmanje treba.Molim te ne izmišljaj...
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, prijave, prvenstvo, ubersong |
« 2.Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Joks vs. Ice
|
2.Croportal ubersong natjecanje, finale : Slay vs. Ice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

Bem te lijenu....