| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2.Uberbabe - 2.kolo daMasa vs Vodoinstalater u Humor forumu; daMassa, šef, glasovao za sebe... |
| Vidi Rezultate Anketa: Princess Blueyes od Damasse ili Eva Longoria od Vodoinstalatera | |||
| Princess Blueyes | | 3 | 7.89% |
| Eva Longoria | | 35 | 92.11% |
| Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: 2.Uberbabe - 2.kolo daMasa vs Vodoinstalater Eva...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: 2.Uberbabe - 2.kolo daMasa vs Vodoinstalater A jebiga drugovi, ja dobio link na MSN i navrat nanos iz arhive izvuko to... Nisam sada usminkavo poznate tetice... Pripremit ce barba daMassa nesto za drugi put, oce oce LOL
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: 2.Uberbabe - 2.kolo daMasa vs Vodoinstalater Eva
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2.Uberbabe - 2.kolo daMasa vs Vodoinstalater moj glas ide evi, ali samo zato što je konkurencija slaba (no offence, da massa)
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: damassa, uberbabe, uberbabe prvenstvo, vodoinstalater |
« 1. Croportal ubersong prvenstvo - Datachi vs mean_girl
|
1. Croportal ubersong prvenstvo - Bahamut vs. Apoljon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.