| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE u Humor forumu; E gggiga... kaj bi bilo da ti sad vec pocnes skupljat prijave za 3 Ubercar... Kad ovo zavrsi odma mozes ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE E gggiga... kaj bi bilo da ti sad vec pocnes skupljat prijave za 3 Ubercar... Kad ovo zavrsi odma mozes pocet novo....
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Ajd dobro... Mislio sam zbog toga da se ne ceka 2 tjedna da se skupi dosta ljudi... Never majnd...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #95 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE ma ne.. polako, spremite slike i ostalo pa kad pocne sve da bude brzo gotovo, nema smisla odma pocimat...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Ok... to je bio samo prijedlog... ![]()
| | |
| | #97 (permalink) |
| Do'h! | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Ovi su prosli dalje: BMW E46 M3 BMW M5 Bugatti Veyron Dodge Viper Ford Mustang GTR 2005 Koenigsegg CCX Mercedes Benz SL 63 AMG edition Nissan GTR (vise glasova moderaora i VIP clanova) Plymouth Cuda Peugeot 908 RC Subaru Impreza WRX STI 2006 Trotter Van 1. Grupa BMW M5 Nissan GTR Plymouth Cuda 2.Grupa Koenigsegg CCX Mercedes Benz SL 63 AMG edition Subaru Impreza WRX STI 2006 3. Grupa BMW E46 M3 Ford Mustang GTR 2005 Trotter Van 4.Grupa Bugatti Veyron Dodge Viper Peugeot 908 RC Evo, krecu četvrtfinala. U svakom četvrtfinalu su po 3 auta, glasa se za jednog, i jedan prolazi dalje... |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Do'h! | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Evo je dosao do kraja i 2. Ubercar, evo popis svih auta i njihovih ponosnih vlasnika ![]() Ford Mustang Shelby GT Cabriolet - sahasa Plymouth Cuda - shelby-eleanor Mercedes Benz SL 63 AMG edition - carllito Mercedes Benz CLS - mirin979 Alfa Romeo 8C Competizione Concept - Xarfarxus Trotter Van - gggiga Peugeot 908 rc - Snješko bijelić Hyundai Veracruz - Locrian85 Toyota ft-hs cocept - denserica Jaguar XJR13 - Wolf-HR Nissan GTR - irm Dodge Viper - ¤Marko¤ Porsche Carrera GT - mmrki Ford Mustang GTR 2005 - Reputation King Mercedes Benz C63 AMG - Ive_ri BMW E46 M3 - Emperor666 Hummer H1 - Sahataba Toyota Supra - Slay Dodge Chalenger '70 - pajo_patakRI Mazda bt 50 - cina BMW 320 si WTCC - ponosnipurger Bugatti veyron - Apoljon Koenigsegg CCX - GajbaPive '68 Dodge Charger - mike_torello Na drugom mjestu je............ Subaru Impreza WRX STI 2006 - Daidza ![]() I pobjednik 2. Ubercar natjecanja je.......... BMW M5 - File zd ![]() ![]() Čestitam pobjedniku, drugoplasiranom i svima ostalima ![]() PS: Ispricavam se ako je bilo nekih problema, ako sam slucajno krivo kod izjednacenja prebrojao glasove moderatora i VIP clanova bla bla bla Žaliti se mozete upravi vodovoda ![]() I nekim ljudima porucujem da malo ohlade, da ovo nije nikakvo bitno natjecanje i ako pobjede ili ispadnu u prvom krugu nista bitno im se nece promjenit u zivotu... PS1: Locrian85 sretno sa 3. Ubercar natjecanjem ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, natjecanje, ubercar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

BMW M5 - File zd