| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE u Humor forumu; 1. Sahataba 2. Emperor666 3. Cina 4. Ive_ri 5. mmrki 6. daidza 7. pajo-patakRi 8. sahasa 9. xarfaxus 10.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE 1. Sahataba 2. Emperor666 3. Cina 4. Ive_ri 5. mmrki 6. daidza 7. pajo-patakRi 8. sahasa 9. xarfaxus 10.M4rK0 11. slay 12. mirin979 13. gggiga 14. Locrian 15. Snješko 16. denserica 17. shelby-eleanor 18. Mike Torello 19. irm 20. File zd 21. carllito 22. apoljon 23. dadyml 24. Wolf-HR 25. Ponosnipurger 26. GajbaPive _______________ neka se jos 6 ljudi prijavi i netko tko bi ozbiljno vodio natjecanje, giga ili loc? ili ste se samo zafrkavali...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #63 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE ok, onda cu spakirat slike i poslat ti ih preko skypa ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Ni meni..... Ako Giga hoće možemo se mijenjati...... Jedno ću ja voditi, jedno neka on vodi......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Službeno od sada je gggiga voditelj ovog ubercar-a, njemu šaljite slike ostali koji niste poslali, ja sam mu prosljedio sav materjal ![]()
| | |
| | #68 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Trenutni popis prijavljenih: 1. Sahataba 2. Emperor666 3. Cina 4. Ive_ri 5. mmrki 6. daidza 7. pajo-patakRi 8. sahasa 9. xarfaxus 10.M4rK0 11. slay 12. mirin979 13. gggiga 14. Locrian 15. Snješko 16. denserica 17. shelby-eleanor 18. Mike Torello 19. irm 20. File zd 21. carllito 22. apoljon 23. dadyml 24. Wolf-HR 25. Ponosnipurger 26. GajbaPive Ovi koji su plavi, njiove slike imam (mislim njihovih auta )... Ako je netko slučajno izostavljen neka se dojavi na PP, moguće je da se koja slika izgubila u transportu ![]() Jos 6 fali, pa se prijavljujte....
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #69 (permalink) |
| charolastra | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE danas na poslu zguglam sliku pa pošaljem samo me podsjeti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: 2. Ubercar natjecanje - PRIJAVE Jesi stigao na posao? ![]() Ako se danas, sutra nitko ne prijavi onda cu krenit ovako. Napravit 4 grupe po 4 auta i dvije po 5, i onda dalje ide lagano, ako se slazete...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, natjecanje, ubercar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.