| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 2. Ubermen : 1. Krug : SKUPINA B u Humor forumu; Ljudi moji, slobodno glasujte, pa ovo je samo natjecanje Slobodno udjelite više glasova ne bude sramota... Simon Webbe Thierry ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasujte sad | |||
| Simon Webbe | | 5 | 29.41% |
| Thierry Henry | | 7 | 41.18% |
| Daniel Broitmann | | 9 | 52.94% |
| Keanu Reeves | | 5 | 29.41% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | 2. Ubermen : 1. Krug : SKUPINA B Ljudi moji, slobodno glasujte, pa ovo je samo natjecanje ![]() Slobodno udjelite više glasova ne bude sramota... ![]() Simon Webbe ![]() Thierry Henry ![]() Daniel Broitmann ![]() Keanu Reeves ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike Zadnji Uredio dadyml : 18-06-08 u 22:00. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2. Ubermen : 1. Krug : SKUPINA B Ovo je bilo bolno Jedva se odlučila ![]() Jebote koja skupina ![]() Jebote koja skupina ![]() Jebote koja skupina ![]() Jebote koja skupina ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio dorina : 18-06-08 u 22:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, jebote, ljepotani, prijave, svas ta, ubermen |
« 1. Ubercar natjecanje - 1. kolo, 3. par
|
10. Croportal Ubersong natjecanje: četvrtfinale - 3. par »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

vidi ovog kak se kesi na slici 

Jedva se odlučila