| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: –misic- vs. Skunk u Humor forumu; -misic- SRC(Scot Richard Case) Black Sheep Skunk Kiss – I Was Made for Loving You... |
| Vidi Rezultate Anketa: –misic- vs. Skunk | |||
| –misic- | | 4 | 40.00% |
| Skunk | | 6 | 60.00% |
| Glasači: 10. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: –misic- vs. Skunk -misic- SRC(Scot Richard Case) Black Sheep Skunk Kiss – I Was Made for Loving You
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: –misic- vs. Skunk Skunk. Ja sam za ljubav uvijek. Super! Žestoko! Lijepo i -misicino-, al samo instrumental pa .... sorry.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: –misic- vs. Skunk skunk
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: –misic- vs. Skunk Skunk, volim ovakve pjesme
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3croportal, cetvrtfinale, misic, natjecanje, skunk, ubersong |
« 3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: Apoljon vs. Datachi
|
3.Croportal Ubersong natjecanje, polufinale: Slay vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.