| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Fearless Mastermind vs. Datachi u Humor forumu; Fearless Mastermind Redman & Method Man - How High Remix Datachi The Shins – Australia... |
| Vidi Rezultate Anketa: Fearless Mastermind vs. Datachi | |||
| Fearless Mastermind | | 3 | 30.00% |
| Datachi | | 7 | 70.00% |
| Glasači: 10. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Fearless Mastermind vs. Datachi Fearless Mastermind Redman & Method Man - How High Remix Datachi The Shins – Australia
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Fearless Mastermind vs. Datachi zbog? meni je ipak datachijeva pjesma bolja, rap (hip hop il koja je to vec vrsta) bas i nevolim
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Fearless Mastermind vs. Datachi Od dvije pjesme koje me nisu previše dojmile, izabirem The Shins, jer mi ovaj rap nije ušao u uho. A i sviđa mi se entuzijazam režisera koji je potrošio toliko krasnih balona. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3croportal, datachi, fearless, finala, mastermind, natjecanje, osmina, ubersong |
« 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Apoljon vs. Negatron
|
3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Mean girl vs. -misic- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.