| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Ibort vs. Pharaoh u Humor forumu; Koja slika... štuc... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ibort vs. Pharaoh | |||
| Ibort | | 13 | 81.25% |
| Pharaoh | | 3 | 18.75% |
| Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Ibort vs. Pharaoh skunk , kao prvo nemam ja šta tebe potkupljivat ... ti si već dao glas ... ispravno. ![]() A drugo , dio je već stavljen na hlađenje. Evo vidiš. ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Ibort vs. Pharaoh nastavite offtopicarenje tamo u birtiji ili u offtopicarskoj temi aka 10k poruka hvala ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Ibort vs. Pharaoh Ne mogu razočarati svoje gajničke dečke, zato HP, ali mi se sviđa i pjesma koju je predložio Pharaoh. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #20 (permalink) |
| 4nick8or | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Ibort vs. Pharaoh hvala svima trojema na glasovima, i čestitke pobjedniku.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3croportal, finala, ibort, natjecanje, osmina, pharaoh, ubersong |
« 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Skunk vs. Eva
|
3.Croportal Ubersong natjecanje, četvrtfinale: Wonderwall vs. Ibort »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:29.

štuc 

na glasovima, i čestitke pobjedniku.