| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant u Humor forumu; Wonderwall Metallica - One (live) Servant Koop - Koop Islands Blues... |
| Vidi Rezultate Anketa: Wonderwall vs. Servant | |||
| Wonderwall | | 8 | 72.73% |
| Servant | | 3 | 27.27% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant Wonderwall Metallica - One (live) Servant Koop - Koop Islands Blues
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant Malo osvježenja.... Servant ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant Metallica
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Wonderwall vs. Servant Suckeeeeeer ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3croportal, finala, natjecanje, osmina, servant, ubersong, wonderwall |
« 3.Croportal Ubersong natjecanje, osmina finala: Locrian85 vs. Ice
|
2.Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Slay vs. Fearless Mastermind »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.

.......
........
.........