| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi u Humor forumu; evo nastavak čim me prestane ubijati t-lop... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi evo nastavak čim me prestane ubijati t-lop ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #202 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi daklemn pobijedila je ekipa, prvo sam tu sliku mislio maknuti jer mislim da se fotošopiralo po njoj ali kako smo deficitarni ostala je i prošla u 2 kolo koje je u ovom slučaju i finale ovo će biti najkraće prvenstvo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #203 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi i nastavljamo najsporije prvenstvo trenutno na ovim prostorima, došli smo do polufinala dalje idu: Botanički Ekipa Luka Pejzaž Maca Vrt
| | |
| | #204 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi
| | |
![]() |
| Tagovi: najboljoj, prijave, prijedlozi, prvenstvo, slici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.