| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi u Humor forumu; zalasci sunca,zivotinje,cvijeche...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi I ja sam za letenje. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Onda letenje, čini se da je većina za. Sad još samo da se skupimo. Može još prijedloga naravno 1. mimy 2. Servant 3.-misic- 4. daidza 5. Simply 6. eva 7. ldeanl (ex Dean87 al sam promijenio nick. p.s. hvala Kiki) 8. gorgon 9. Nefertiti 10. Joks 11. profesor 12. Ogica (ja sam za temu dojke) - slobodno se digitalcem slika monitor 13. VuXs 14. vibica 15. Ive_ri 16. dadyml 17. ševa 18. volcom7
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Citat:
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Što kažete da umjesto parova napravimo veliku anketu i stavimo sve slike pa nam igra bude malo dinamičnija i brža? A i ne moramo čekati da nas se skupi 32. Ili vam je bolje ovako kao do sada? 1. mimy 2. Servant 3.-misic- 4. daidza 5. Simply 6. eva 7. ldeanl (ex Dean87 al sam promijenio nick. p.s. hvala Kiki) 8. gorgon 9. Nefertiti 10. Joks 11. profesor 12. Ogica (ja sam za temu dojke) - slobodno se digitalcem slika monitor 13. VuXs 14. vibica 15. Ive_ri 16. dadyml 17. ševa 18. volcom7 19.Dinob
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: najboljoj, prijave, prijedlozi, prvenstvo, slici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.