| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi u Humor forumu; Prelose, svoja slika..I prema kojem principu bi bilo glasovanje ( ko je lijepsi)..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Joj ![]() Ma ne trebaš bit ti na slici , nego tvoja slika u smislu da si je ti napravio, tj. da si ti fotkao. Znači, tematika je proizvoljna? I se smije radit sitne preinake u photoshopu? Tipa dodat okvir , poboljšat malo kontrast i to.... Možda bolje ne, jer onda već znamo ko će dobit ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 25-02-08 u 22:28. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Bude što od ovoga?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Samo me zanima kako ćeš dokazati autentičnost neke slike s aspekta mogućnosti koje pruža internet?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi e da....i mene
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #78 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi A jebiga onda, šaljite što god želite, samo da krene više ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi 1. mimy 2. Servant 3.-misic- 4. daidza 5. Simply 6. eva 7. ldeanl (ex Dean87 al sam promijenio nick. p.s. hvala Kiki) 8. gorgon 9. Nefertiti 10. Joks 11. profesor 12. Ogica (ja sam za temu dojke) - slobodno se digitalcem slika monitor 13. VuXs 14. vibica 15. Ive_ri 16. dadyml 17. ševa 18. volcom7 19.Dinob 20. sahasa 21. gggiga 22. trip 23. EvilM@ster 24.mišo_legenda 25.speki576 26. Šaban
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #80 (permalink) |
| charolastra | Re: 3. prvenstvo u najboljoj slici, prijave i prijedlozi Šabane odlična slika Ajde šaljite i ostali
| | |
![]() |
| Tagovi: najboljoj, prijave, prijedlozi, prvenstvo, slici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

Hvala Ive što viruješ u mene...