| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa u Humor forumu; ševa stavi sliku... Evo moje: Kelly Monaco... |
| Vidi Rezultate Anketa: 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa | |||
| Kelly Monaco | | 8 | 33.33% |
| Aria Giovanni | | 16 | 66.67% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa ševa stavi sliku... Evo moje: Kelly Monaco ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 11-05-07 u 08:42. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa ševa je za mene pa ću ja za njega ...makar izgubio zbog toga ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa Nisu mi trebe na ovim slikama baš nešto...al glas dajem Giovanni ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3. Uberbabe prvenstvo, 2. kolo: Joks vs ševa Uopće mi nisu nešto ove žene na slici Aria inače ima i boljih slika, ova mi se i ne sviđa baš nešto, pa dajem glas kelly monaco
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: joks, kolo, prvenstvo, s eva, uberbabe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

...makar izgubio zbog toga